Trädgårdsdesign

 

Garden by Block AB

Zetas trädgårdsdesigner är numera extern och sitter i eget bolag. För dig som kund är det ingen förändring mot tidigare mer än att det sitter en annan logotyp på offerter och fakturor.  John Block som driver Garden By Block har tidigare drivit designtjänsten här på Zetas Trädgård och säkerställer alltid god kvalitet och utförande på ritningarna. Du kommer i kontakt med honom genom att fylla i formuläret nedan eller om du istället vill besöka hans hemsida på egen hand kan du klicka på knappen nedan för direktlänk.

Önskar du ett designförslag till just din trädgård?

En skräddarsydd trädgård efter dina behov.

Gestaltningsförslag

När du anlitar oss för en fullskalig utformning av din trädgård tar vi fram ett gestaltningsförslag som innefattar en gestaltnings- och anläggningsplan som visar på den nya utformningen och innefattar materialval och enklare konstruktionsskisser.

-Dokument som du sedan kan använda till att anlägga trädgården.

3D-ritningar

Ett gott komplement till de standardhandlingar som alltid ingår i förslaget är 3D-ritningar. Vår trädgårdsdesigner tar fram konceptbilder på hur din trädgård kan tänkas se ut efter några växtsäsonger.

Av dessa bilderna får både du och anläggare en tydlig bild av hur utformningen är tänkt.

Planteringsplan

Efter att din trädgård eller vegetationsyta är anlagd kan vi hjälpa till med att ta fram ett växtförslag som är anpassat efter just den specifika ytan.

Här tar vi fram ett komplett växtförslag med tillhörande planteringsplan och växtlista inkluderat art, sort, c/c-avstånd, antal och kvalitet.

Ledande aktör inom trädgård

Som ledande aktör inom trädgård och trädgårdsdesign använder vi professionella verktyg för att skapa din trädgård. Utifrån de tankar och behov du har när det gäller din trädgård, bostadsrättsförening, rabatt, balkong eller terrass tar vi fram ett konkret och välplanerat förslag.

Vår designer använder 3D-verktyg vilket möjliggör framtagandet av skisser och förslag som levandegör hur platsen kan komma att se ut.

Trädgårdskonsultation

En fullskaligt gestaltningsförslag brukar hamna runt 50.000 kr inkl. moms men beror på er ambitionsnivå och trädgårdens beskaffenhet. Börja med ett första hembesök där vi under två timmar diskuterar arbetets upplägg. 

Timpris för landskapsplanering är 1500 kr/tim inkl. moms. Hembesök 2 timmar – 3500 kr inkl. moms. + resa 500 kr/tim utöver en timma från Segeltorp.

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig!

X