LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Jobba hos oss

VI SÖKER PERSONAL

 


Trädgårdsmästare till handelsträdgården säsong 2023

Zetas Finsmakarens Trädgård är en av Stockholms äldsta och mest välsorterade handelsträdgårdar med mycket stort utbud av växter och trädgårdstillbehör. Med en visningsträdgård anlagd för mer än 90 år sedan och kunnig, erfaren personal som alltid är intresserad av att prova nya växter är Zetas en spännande, utvecklande och rolig arbetsplats. Utöver vår stora handelsträdgård har vi sedan ett par år tillbaka en uppskattad och växande webbutik som tillhandahåller växter, trädgårdsverktyg och tillbehör till våra kunder över hela landet. 

Vi söker nu en trädgårdsmästare till vår handelsträdgård för säsongen 2023. För denna tjänst är det viktigt att du har god kännedom inom växter, odling och skötsel. Har du yrkeserfarenhet från detaljhandel är det meriterande. 

Stundtals är det högt tempo med både kunder och växtleveranser samtidigt. Därför är det bra om du kan hantera flera saker samtidigt och ändå ge service med ett leende när många vill ha din hjälp.  

Är du intresserad, skicka ett mail där du berättar om dig själv, varför du är intresserad att arbeta hos oss och bifoga ditt CV som mailas till lars.soderholm@zetas.se

Period: 3/4 – 30/9.

80% varannan helg ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag 15/2, intervjuer hålls löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

Personal till årstidstorget & kassan 2023

Zetas Finsmakarens Trädgård är en av Stockholms äldsta och mest välsorterade handelsträdgårdar med mycket stort utbud av växter och trädgårdstillbehör. Med en visningsträdgård anlagd för mer än 90 år sedan och kunnig, erfaren personal som alltid är intresserad av att prova nya växter är Zetas en spännande, utvecklande och rolig arbetsplats. Utöver vår stora handelsträdgård har vi sedan ett par år tillbaka en uppskattad och växande e-handel som tillhandahåller fröer, växter, odlingstillbehör m.m till våra kunder över hela landet. Nytt för 2022 är att vi utökar vår e-handel till vårt grannland Finland. Vår fina handelsträdgård är belägen i Segeltorp i Kungens kurva där även lagerverksamheten och kontor för vår e-handel ligger.

Årstidstorget – Heltid

För denna tjänst ser vi att du har goda kunskaper om sommarblommor och kryddväxter/grönsaker samt är van att arbeta i kassa.

Stundtals är det högt tempo med både kunder och växtleveranser. Därför är det viktigt att du är strukturerad, kommunikativ och kan ge våra kunder ett gott bemötande oavsett arbetsbelastning. Arbetsuppgifterna kan variera efter säsong. 

Kassa

Till vår kassa söker vi personal både på heltid och deltid under säsong.

Vi ser gärna att du har jobbat i butik/kassa tidigare och har ett intresse för växter och trädgård. Du är bekväm med att bemöta kunder och ger god service oavsett situation. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetsuppgifterna kan variera efter säsong. 

På vår arbetsplats har vi en familjär stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra. Varje säsong ser olika ut under ett helt år, arbetsuppgifterna följer hela tiden dessa förändringar. Du kommer in i ett företag med en ambition att särskilja sig i branschen genom att erbjuda kunskap, inspiration och hållbarhet.

Låter detta intressant? Skicka ett mail där du berättar om dig själv och om ditt intresse för tjänsten. Bifoga ditt CV. 

Skicka din ansökan till info@zetas.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0