LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Zetas Trädgård

2014-08-06 | Perenner, Växter, Zetas Trädgård

Mot högsommarhimlen sträcker sig solhattarna i sina färgglada kläder. Humlor och bin förlustar sig bland blommorna. På Zetas får vi nästan dagligen hem nya växter som fyller borden med sommarens färger. Här råder ingen vila eller semester. Många av er som kommer hem efter denna underbara sommar upptäcker säkert att flera växter är medtagna eller helt enkelt torkat bort. Det går alldeles utmärkt att plantera nu och det finns massor av fina stora exemplar att välja på.

Zetas Trägård  I  Victoria Skoglund

Zetas Trägård  I  Victoria Skoglund

Solhattarna älskas av bin, fjärilar och humlor. Jag tycker det är viktigt är att odla växter som älskas av våra djur i trädgården och naturen.

Zetas Trägård  I  Victoria Skoglund

En fylld rosa solhatt som heter Echinacea ’Pink double Delight’ skulle tillsammans med silvrig malört bli fin med den mörkt röda alunroten. Anisisop, höstanemoner och buddlejor är några av mina sensommarfavoriter och det brukar finnas extra fina exemplar av dessa så här års.

Zetas Trägård  I  Victoria Skoglund

Zetas Trägård  I  Victoria Skoglund

I det stora järnfatet nedanför vårt trädgårdscafe växer vädd, nepeta, bronsfänkål och anisisop.

Kom och hälsa på oss!

Kram V.

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0