LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Zetas julverkstad

2016-12-07 | Blandat, Böcker, Inspiration, Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Det är en speciell stämning på Zetas med alla vackra arrangemang, barrväxter och kransar. Susan har planterat upp gamla såll med kuddmossa och multihyacinter. De blommar med klockor på glesare stjälkar och har ett vildare och sinnligare uttryck än de vanliga.

hyacinter-i-korg

hyacint-i-korg

Vi slår in paket i brunt papper och vackra snören. Beställer ni min bok skickas den signerad och inslagen. Klicka här.

Vill ni ge bort boken med en personlig hälsning så mejlar ni ordernumret till webbshop@zetas.se. Glöm inte skriva namnet på den som ska få boken.

julklappstips-bok

Såklart finns boken vackert inslagen och signerad i trädgårdsbutiken också.

lykta

Den lilla oljelampan är min favorit. Så enkel med brinnande klar låga. Den finns dock bara i butiken i ett begränsat antal.

apel

Prydnadsäpplena glittrar i trädet utanför butiken. Sorten heter Malus ’Evereste’.

fagelmat

Vi har hängt vår storsäljare talgfröbarerna i trädkronorna utanför butiken. Fåglarna äter upp dem på bara några dagar och det är många som frågade om man kunde köpa den i flerförpackning och nu har vi ordnat det. Ni hittar dem här.

Ikväll samlas alla våra medarbetare på Zetas för att avsluta året med en god julmiddag. Ska bli härligt att träffa alla som slutat för säsongen.

Imorgon ska jag operera min axel, men hoppas kunna fortsätta skriva här ändå. Men blir det några dagars uppehåll här i bloggen så vet ni vart jag tagit vägen.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0