LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vinterträdgården

2015-01-05 | Blandat, Victoria Skoglund

Vilken fin dag! Hela sjön har varit full med skridskoåkare på spegelblank is. Det ser så otroligt mysigt ut när de glider fram på sina skridskor. Jag har sådan respekt för isen och vågar mig inte ut att åka eller gå. Synd, när man bor som vi gör.

Trädgårdssoffa

Jag är dock nöjd efter en långpromenad. Strosa runt i trädgården. Fylla på med fågelfrön och talgbollar. Vi har så otroligt mycket koltrastar i år. Vi lägger ut äpplen och de är uppätna efter bara ett par timmar. Häromdagen fick vi besök av en hel flock med stjärtmesar. De är ovanliga vid fågelbordet. Kan lova att vi kände oss hedrade att de besökte vår lilla fågelrestaurang.

Fågelmat

Även om jag längtar till vårens skimrande dagar, så bär vintern trots allt med sig något stilla magiskt som jag tycker om. Tror de här dagarna ger mig eftertanke och vila som aldrig sommaren kan ge på samma sätt.

Victoria Skoglund

Ikväll ser jag den första dokumentären av Folke Rydens ’Överlevarna’ där mina vänner Arne, Brita, Svea, Julia och Boel berättar sin historia om hur livet går vidare tio år efter tsunamin. Klockan 21 i Svt. 

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0