LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vinterljus i köket

2016-11-23 | Inredning, Jul, Personligt, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Det är något speciellt med ljuset i vårt kök på morgonen. Under vinterhalvåret så speglar sjön ett slags rosa skimmer över trädgården och himlen. När dofterna från nybryggt kaffe och rostat bröd sprider sig i huset känner jag mig lycklig. Vet inte vad det är med dessa vintermorgnar, men de berör mig på ett annat sätt än på sommaren. Ett slags lugn i kroppen innan jag far iväg till en ny arbetsdag. Tänker att det är bra att hitta ett rum eller en plats där man mår bra och att vistas där regelbundet. Köket är mitt rum. Här får jag ro.

Vilket rum mår ni bra i?

begonia-1

I köket har jag just nu lite mer växter än vanligt. Jag har tagit in myntan, rosmarin och rumslinden som stått ute på terrassen. Jag skördar de sista bladen från kryddorna innan de ska in i vårt kalla garage för övervintring.

ljusstake-angel

På marmorbänken står även mina mortlar och järnängeln och sprider skönhet i vinterljuset. Ljusstaken är tyvärr slutsåld på Zetas, men vi har en annan ängel som nästan är ännu finare hemma nu. Klicka här.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0