LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi växer på Zetas och söker nya medarbetare

2016-11-14 | Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Projektanställning med möjlighet till tillsvidare anställning

Zetas – Finsmakarens Trädgård är den omtalade handelsträdgården med tillhörande café i segeltorp (Huddinge/ Stockholm) och drivs av ägarna Victoria och Rikard Skoglund. Vår trädgård är känd för det stora sortimentet av inom- och utomhusväxter och personalens höga kunskap om växter. Victoria Skoglund syns ofta på TV, har skrivit flera böcker och driver Sveriges ledande blogg och instagramkonto om växter och trädgårdar.

ekfat

Våren 2016 smyglanserade vi vår e-handel med ambitionen att bli Sveriges ledande leverantör av växter på nätet. E-handeln växer snabbt och vi anställer duktiga människor på löpande band. Nu söker vi ytterligare personal till vårt content-team och söker därför:

  • 1-3 copywriters som arbetar med att skriva säljande produktbeskrivningar på växter och andra produkter. Du behöver vara duktig på att skriva men vi har inget krav på att du ska ha kunskap om växter då de informationen finns i våra befintliga databaser, böcker, hos våra trädgårdsmästare etc. Vi ser dock växtkunskap som en stor fördel.
  • 1-3 personer som arbetar med att attributcontent, dvs lägga upp produktinformation i vårt affärssystem.
  • 1 person som arbetar med bildbearbetning och laddar upp bilder på sajten.

Projektanställningen börjar så fort vi har hittat rätt personal och projektperioden löper initialt till och med sista mars 2017.

Vill du vara med och bygga upp Sveriges nästa e-handel? Hör då av dig till e-handelns VD Ola Mattisson på ola@zetas.se eller 0735 322 166.

Varmt välkomna in med er ansökan /  Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0