LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi har slutat bråka och enats..

2018-04-25 | Blandat, Köksträdgården, Victoria Skoglund

Ni som följer mig på Instagram vet att jag och min kära sambo inte riktigt varit överens om var vi ska ställa köksträdgården. Vi tog ju bort lådorna när växthuset fick deras tidigare plats. Men nu har vi enats efter flera skisser och diskussioner och det känns riktigt bra. Vi återställer bara två lådor och minskar ner storleken så att de inte blir så dominanta på den nya platsen. Tror det kommer att bli riktigt fint att sitta i växthuset och se spenaten, bönorna och luktärtorna växa i lådorna.

Så här såg ut från början:

Och såhär blir det nu. I slutet på veckan får vi hjälp att fylla lådorna med jorden som vi sparat i storsäck. Som jag längtat efter min köksträdgård. I år ska jag så spenat, vaxbönor, ruccola, rödbetor och är lite nyfiken på kålrabbi. Kanske blir en rad med ringblommor också som jag kan strössla över salladen.

I botten av lådorna har vi lagt markduk för att förhindra att ogräs tränger upp i lådorna. Insidan är klädda med platon matta för att hålla vätan från träet. Plankorna är målade med svart slamfärg. Jag använder Zetas egen plantjord , kogödsel och bokashikompost.

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0