LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi har landat

2017-03-09 | Hotelltips, Personligt, Resor, Victoria Skoglund

Vi har landat i ett litet paradis på jorden / Koh Lanta.

Efter lång resa med flyg, bil och båt är vi äntligen framme.

Det är andra gången vi besöker Koh Lanta och samma hotell ( Pimalai ) igen. Här bor vi nära naturen och den tropiska växtligheten intill Lanta Marines national park. Dofterna på kvällen är bedövande. Jasmin, frangipani och citrus blandas i den ljumma luften. Det är lugnt och tyst, nära stranden och med fantastisk utsikt mot Andamans turkosa vatten.

Bättre ’välkommen tillbaka’ kan vi inte få..utströsslade rosenblad..trots att det är fem år sedan vi sist var här.

Frukt, vin, hembakade kakor, ett personligt brev från personalen och Frank som är hotellchef.

En solsäng i skuggan.

Halsband med rosa orkideer.

Bambulyktor klädda med linnetyger. Så mysigt när de tänds på kvällen.

Ett bättre kontor blir svårt att hitta..? Jag vet att man inte ska arbeta på semestern..Men väljer man att resa på en ’sista minuten’ så får man ägna ett par timmar vid datorn ändå. Känns inte så besvärligt att sitta i skuggan med ljummen vind i håret och svara på mejl.

Hörde att det kommit mycket snö i Stockholm? Känner mig tacksam att få resa bort och njuta sol, värme och stillsam lyx en vecka.

Solsken från V.

 

 

 

 

 

 

På Pimalai, återuppväcka din kärlek till naturen mitt i tropiska skogar och de ändlösa Andaman vatten. Upptäck Koh Lanta bäst bevarade hemlighet, inbäddat i ensamheten och lugnet i de omgivande bergen. Namnet ”Pimalai” härstammar från forntida sanskrit, betyder ”en liten fläck av himlen”. Trogen sitt namn, Pimalai ger dig den perfekta kombinationen av natur och lyx, men en av ett annat slag – lyxen av att vara i en unik och exklusiv miljö, utan krångel som kommer med det; lyxen att uppleva en av allfartsvägarna destination, och lyxen av att bli omhändertagen av vänliga ö infödingar som inte bara utför sina uppgifter, men ger dig det där lilla extra som gör hela skillnaden. Uppbyggd kring en respekt för naturen, söka skydd i Pimalai för en lyxig och elegant beach resort erfarenhet med genuint vänlig service av en dedikerad besättning. Ligger bort från det liv och rörelse i överbefolkade stränder och nära Lanta Marine National Park, är Pimalai det perfekta resmålet för den drömmen semester, romantiskt bröllop eller smekmånad, dykresa eller ens affärsmöten. 1 timme lång resa till Koh Lanta via vår anläggningens motorbåt från Krabi fastlandet kan vara tröttsamt för vissa, men den otroliga sevärdheterna i Thailands mindre öar under denna resa kommer att bli oförglömlig. Mitt 100 tunnland tropisk vegetation, direkt tillgång till över 900 meter orörd sandstrand, förlora sig i sevärdheter och ljud i naturen, med surrande cikador, fåglar och örnar svävar majestätiskt ovanför och busiga ekorrar och apor på träden som omger dig. Med 121 boende enheter bestående av lugn villor, eleganta sviter och pittoreska rum, tar denna unika resort omgiven av kända snorkling och dykplatser du närmare naturen än du någonsin kan föreställa sig.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0