LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi gick i Pridetåget

2015-08-02 | Personligt, Victoria Skoglund

För andra året gick vi med i Pridetåget. Vilken glädjens dag och vilken feststämning! Det ärverkligen speciellt att gå med i gruppen ’Stolta föräldrar’. Man möts av applåder, tårar, kramar och hejarop.

Men på samma gång kan jag också känna en slags ledsamhet och allvar i mitt hjärta. Jag födde en son som gillar killar. Jag födde en bög.

Ibland står jag nästan inte ut när jag vet att att runt om på jorden finns det många.. många som ser honom som annorlunda. Som är emot mitt barn. Och att han inte får bli kär i vem han vill. Att han inte är lika mycket värd och gör skillnad på honom. Och även många andra killar som gillar killar. Eller tjejer som gillar tjejer. Det värker och gör ont i modershjärtat.

Min nyårstal delades över 200.000 gånger på olika sociala medier, ni kan läsa här.

Victoria Skoglund Pride

Med stor glädje och stolthet gick vi i Pridetåget med upptryckta tröjor. Stolt mormor, Stolt moster, Stolt kusin, stolt bonusfarsa, stolta kompisar och jag..En jättestolt mamma!

Qx Victoria Skoglund

I senaste numret av Qx kan ni läsa intervjun av min vän Anders Öhrman.

Johan Petersen Victoria Skoglund

Jag har inte så mycket bilder från gårdagen. Men tycker den här var så fin som Pekka Heino tog på oss..och den här stolta bilden:

Victoria Skoglund Johan Petersen

Foto: Jytte Meilvang

Happy Pride och kärlek från V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0