LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi förbereder för växthus

2017-02-06 | Inspiration, Växthus, Victoria Skoglund

Äntligen så börjar det nu bli dags att förbereda för vårt växthus. I veckan som kommer ska våra odlingslådor tömmas på jord och flyttas till en soligare plats i trädgården för att göra plats för grunden. På en fabrik står vårt växthus klart. Färdigmålat i en olivgrön färg ( samma färg som husknutarna på vårt hus )

Jag har i många år längtat efter ett växthus, och tänk nu håller min dröm på att gå i uppfyllelse, Jag lovar att ni ska få följa med på min växthus resa. Från bygge till odling och första skålen..

Jag drömmer om himmelsblå blyblommor, klättrande melonplantor, frodig basilika och solmogna tomater.

Vi har köpt vårt växthus från Sweden Greenhouse. Ett företag som skräddarsyr efter dina behov och har lång erfarenhet av växthus och orangerier. Dessutom otroligt vackra också.

Ser redan framför mig hur fint det kommer att bli på kvällarna när vi tänder ljus och lyktor. Ser solen sänka sig över sjön och känna doften av fuktig jord, salvia och mynta.

Ikväll ska jag dela ut pris på Elle Decoration Galan på Berns. Det känns både pirrigt, hedrande och roligt. Efter prisutdelningen bär det av till Cirkus där kärleksgalan QX hålls. Det är mycket galor nu..och samma kväll också..

Kram V

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0