LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Veckans dagbok i bilder

2016-06-18 | Personligt, Victoria Skoglund

En intensiv arbetsvecka ligger bakom mig. Förutom det dagliga arbetet på Zetas medverkade jag i Fröpanelen i torsdags på Tv4. Ett mycket roligt extrajobb tillsammans med Micael Bindefeld och Göran Greider. Bakom oss syns programledarna Jenny Alversjö och Steffo.

Fröpanelen

Mycket skratt, blandat med våra trädgårdserfarenheter.

Fröpanelen tv4

Tre frön..

20

I torsdagskväll bjöd jag in mina härliga väninnor till en liten sommarmiddag på terrassen. En underbar kväll som bjöd på glitter i sjön, skratt och tårar, hemligheter och livets vedermödor.

Handtryckta tapeter

Jag besökte ett litet paradis på Långholmen i Stockholm. Jag letade efter mönster som ska läggas in i boken. Jag fick tips av min formgivare Patric Leo att åka till Handtryckta tapeter. Vilket ställe! Här kan ni hitta kollektioner av nyproducerade tapeter från 1700-talet. Mats som driver denna verkstad kan även rekonstruera tapeter från gamla tapetfragment. Nästa gång ska jag åka hit och köpa tapeter till mitt hus på Öland som är byggt 1903.

3

Jag hittade en hel del fina mönster som jag åkte till Patric med efteråt. Tror det kan bli riktigt fint med dessa mönster i boken ’Min trädgård vid sjön’.

830

Igår kväll stupade jag i säng efter en lång arbetsdag. Idag vräker regnet ner och jag arbetar med det sista på boken som förhoppningsvis ska gå till tryck om ett par veckor. Ikväll ska jag åka hem till mamma på Resarö. Hon har jobbat på Zetas hela dagen i spöregnet så jag ska ta med lite goda ostar och hembakt fröknäcke för mys i soffan.

Johan är på Gotland och svetsar och jag längtar efter honom. Vi ses inte så mycket just nu.  En liten lapp med ord av längtan på köksbänken igår betyder mycket. Nästa vecka åker vi till Öland med söner och katt för att fira midsommar. Ledigheten är verkligen efterlängtad.

kvänumkök

 

Önskar er en fin helg / Kram V

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0