LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Växthusstädning, osämja och lampskärmar

2017-11-13 | Inspiration, Växthus, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

I söndags hade vi en fixardag hemmavid. Jag tömde lådorna på tomat och chiliplantor som hamnade i komposten. Putsade fönstren och skurade av golvet.

Det har varit så mörkt i växthuset om kvällarna då solcellsslingorna inte riktigt räcker till. Jag kom på den briljanta iden att hänga upp lampskärmar och försökte förklara för Johan hur fint det skulle bli med ett guldigt skimmer genom skärmarna. Han var dock skeptisk och tyckte vi kunde vänta tills adventsstjärnorna skulle hängas upp och ge ljus.  Men det tyckte inte jag..så efter lite övertalning så fick jag till slut honom att koppla ihop dem.

Vi är sällan överens när vi ska renovera eller möblera om. Jag har alltid en bild i huvudet om hur det ska se ut och blir galen när han vill ha på ett annat vis. Men efter vilda diskussioner och en timmes spänd tystnad så är vi sams, dricker kaffe och säger att vi allt har det ganska bra ändå.. Sambolivet är inte alltid lätt ibland..

Men visst blev det fint? Nu lyser det om kvällarna i växthuset.

Skärmarna finns i två storlekar och är gjorda av sjögräs. De är lite ojämna i formen..men jag gillar charmen med att de inte är helt perfekta.

Klicka här för att se storlek och pris.

Sista skörden av tomater och chili. De gröna tomaterna lägger jag på en bricka i köket för att eftermogna.

Hoppas ni har haft en fin helg.

/ Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0