LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vår norska gourmetkatt

2016-04-14 | Personligt, Victoria Skoglund

Katten, det norska skogsdjuret och jag lever i symbios. I ett slags äktenskap som är uppbyggt på rutiner och små sammankomster. På morgonen möts vi i köket i ett litet samtal om mat och nattens händelser. Barfota i nattlinne häller jag upp hans favoritmat ’kyckling i gele’ på vackert fat.

Mjau kattmat

Han dansar sin morgonvals med svängande svans och sjunger ikapp med kaffemaskinens buller. Efter vår gemensamma frukost delar vi plats i badrummet. Han dricker direkt ur kranen medan jag borstar tänderna.

victoria-5

Vi går ut i trädgården som ett gammalt par. Bland kattmyntans blad viker han vällustigt ut sin kropp och bjuder in till lek och kel. Vi njuter av likhetens vardag och tycker inte om förändringar.

Sigge

Kattmaten från Mjau innehåller 100% animaliska proteiner och är till allra största del svenskproducerat. Fritt från socker och spannmål. För mig är det viktigt att veta att Sigge äter bra mat och jag kostar på honom det allra bästa..alltid.  Ni kan läsa mer om Sigges favoritmat här.

Mjau kattmat

Vårt kvalitetsliv tjänar ett syfte. Samtal, trygghet och god mat. Det är livsavgörande om ni frågar oss. Och inte att förglömma lite kärlek bland kattmyntans mintdoftande blå blommor.

Ni hittar Mjaus facebooksida här. 

/ Victoria & Sigge

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0