LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Trädgårdsinspiration hos Readly

2021-04-02 | Hotelltips, Inredning, Inspiration, Press & Media, Victoria Skoglund

Det här inlägget är ett betalt samarbete med Readly

Jag märkt att trädgårdsintresset ökat under pandemin. Kanske beror det på att vi inte kan resa och fått mer tid hemma. Kanske det också gör att vi blir mer medvetna om vår jord, klimatet och hållbarhet.

Readly är en tjänst där ni kan läsa tusentals svenska och internationella tidningar och magasin. Jag har fixat så ni får läsa 2 månader fritt. Klicka här. 

Upptäckter dem under pandemin och till min stora lycka fann jag massor med trädgårdsmagasin, bland annat Garden Illustrated som är det mest inspirerande trädgårdsmagasinet.

 Det var där jag hittade ett reportage om en handelsträdgård i England som heter Petersham Nursery.

Så lockande att jag reste dit 2017 och kan lova att det var ännu finare i verkligheten.

Dessutom fanns tidigare utgåvor där. Så jag blev sittande i soffan i flera timmar i söndags..så avkopplande att läsa gamla nummer och drömma mig bort.  Jag sparade ner bilder och gjorde anteckningar om växter och trädgårdar jag vill besöka. Fotografierna och reportagen är verkligen något extra!

Det var också i magasinet Taste & Travel jag hittade ett fantastiskt hotell på Bali där vi bodde under en inköpsresa 2016. Det är ett boutiquhotel Balquisse hotel som är otroligt prisvärt och supermysigt.

Jag kan lova er att ni inte kommer att bli besvikna. Så många härliga tidningar där man kan hitta restauranger, spännande platser, inredning m,m.

Ni kan även hitta det svenska trädgårdsmagasinet RUM UTE hos Readly. En tidning som jag tidigare som jag nu kan läsa här direkt i appen på min Ipad.  Så smart!

Ett annat tips är är Allers Trädgård som är en perfekt tidning med många handfasta tips om man vill komma igång med en köksträdgård. Lära sig mer om beskärning, jord eller andra växter.

House & Garden är också ett magasin jag finner mycket inspiration ifrån. Bland annat har jag hittat mycket inredningstips där till mitt hus på Öland.

Om ni klickar på länken här så får ni 2 månaders kostnadsfri läsning och tillgång till både korsord, recept, nyheter, livsstil, mode m,m. Klicka här.

Det går också att dela kontot om ni är flera i familjen. Det finns fem profiler att välja på. Min sambo Johan läser mycket om träning och hälsa ’Runners’ och Aftonbladet.

Det är ingen bindningstid så du kan avsluta precis när du vill.

/ Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0