LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Tomteverkstad på Zetas

2016-08-30 | Böcker, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Just nu pågår ett intensivt arbete med att slå in alla beställda böcker på Zetas. Alla som skickas härifrån är signerade och vackert inslagna med en hälsning från mig. Vi försöker skicka böckerna dagen efter vi fått in ordern.

Dessvärre har vi inga möjligheter att skicka boken utomlands då det blir för dyrt. Men jag vet att Bokus sänder den, men vet inte vad frakten är till olika länder. ( Böckerna som skickas från Bokus är dock inte signerade! )

Ni hittar länken till Bokus här.

bokinslagning

På bilden syns Natalie och Malin som med flinka fingrar slår in paket till webshopen. Här kan ni beställa signerade och inslagna böcker.

min-tradgard-vid-sjon

böcker

Jag är så glad att ni är så många som köpt boken och att jag fått så fin respons. I helgen som gick blev jag inkallad att signera fler böcker då alla tagit slut. Under höstmarknaden den 1-2 oktober mellan kl.12-16  finns jag på plats i butiken och signerar så det finns möjlighet till personliga hälsningar.

min-tradgard-vid-sjon-1

Vill ni provläsa boken kan ni göra det här.

Kram V

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0