LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Tjejmiddag delux

2017-06-29 | Fest & glamour, Personligt, Victoria Skoglund

Igår kväll var det äntligen dags för vår årliga tjejmiddag. En tradition som vi haft i några år hemma hos mig. Nu har vi bestämt att vi även måste ha en middag i höst också. Det finns nästan inget som ger mig så god energi som mötet med väninnor jag älskar och står nära. Ni vet en kväll där man pratar om allt, Högt och lågt. Tårar och gapskaratt. Livet och döden.

På bilden syns Rania, Fanny och jag.

Jag bjöd på varmrökt lax med färskpotatis, grillad sparris och en sås med äpple, pepparrot och dill. Svalt rosevin och en sommartårta.

Kvällen var ljuvlig och när solen gick ner så färgades himlen i rosarött. Vi satt länge i växthuset med levande ljus och berättade hemligheter för varandra.

Jag tog inte så många bilder. Men ni kan se mer i Elaine Eksvärds blogg, som var duktig med kameran. Hon var dock tvungen att lämna tidigt med höggravid mage. Hon skulle leda aftonens program ’Karlavagnen’ på Sveriges radio och fick prata vidare där.

Klicka här för att komma till hennes blogg.

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0