LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Terrass inspiration

2016-04-16 | Inredning, Odla i kruka, Terrassen, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Många av er kanske är i startgroparna med att börja inreda era balkonger och uteplatser. Jag vill bjuda på lite bilder från vår terrass och kanske ni får lite inspiration här.

Vi har satt ihop två långa bord för att skapa lite tyngd då terrassen har en stor yta och det lätt kan se lite plottrigt ut om man väljer för små möbler eller krukor. Borden står ute under hela året, medan rottingstolarna får komma in i garaget på vintern.

De största ekfaten med flikbladig rönnsumak skapar rumskänsla.

teakbord

På vårt ribbade tak har vi rullat ut vassmattor som skapar fint skuggspel över matborden. Glasflaskorna är auktionsfynd från Öland. Korgstolarna med rak rygg finns på Zetas. (Minns inte exakt pris..men tror de kostar 2300.- inkl. svart dyna. )

plåtbord

På framsidan växer en japansk blodlönn i ett mellanstort ekfat. Soffan kommer från Belgien och klarar att stå ute hela vintern. Beställningsvara på Zetas kostar cirka 29.500.- och leveranstid är 6-8 veckor. Det runda bordet med kopparbricka står också ute på vintern, men har börjat se lite väl vindpinat ut så de får åka in i garaget i vinter.

I veckan fick vi hem liknande bord på Zetas. Mycket fina som kostar 3.900.-.

4637892

I den höga zinkkrukan växer en hängblodbok som övervintrar i garaget. Övriga växter på bilden är myrtenträd, trifolium och vitt sommarljus.

Liknande krus finns på Zetas. Se fler bilder här.

koppargryta

Den stora koppargrytan är en gåva från en god vän och den snirkliga krukan är ett konsthanverk från en butik i Skåne.

535

Den blå Lindernian är en krypande sommarblomma som är både tacksam och lättodlad. Planterad i patinerad vasformad kruka.

/ V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0