LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Tack!! alla ni som besökte vår julmarknad

2021-11-22 | Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Stort tack alla ni som besökte vår julmarknad i helgen.

Det märktes att det fanns en längtan efter julstämning då vi aldrig haft så lång kö innan öppning. Vi hade sådan tur med vädret och solen skimrade igenom tunna moln. Strax innan stängning kom de första snöflingorna. I år hade vi så många fina utställare och vi är så tacksamma för alla positiva kommentarer om att kvaliten var hög och att allt kändes noga utvalt. Ni kan se fler bilder från Fru Vintage blogg som var en av marknadsaktörerna. Hon säljer fantastiskt linne och kaffe.

Klicka här för att se fina bilder från julmarknaden.

Jag vill också rikta ett stort tack till mina fantastiska kollegor som i flera veckor förberett och utfört julmarknaden med bravur. Bakom kulisserna pågår en intensiv och välorganiserad logistik att ta emot så många och se till att allt är på topp och städat trots alla hundratals besökare som passerar genom julmarknaden, trädgården, butiken och kassorna.

Jag tog lite bilder på olika arrangemang jag gjorde innan helgen.

Blå hyacinter i en stor gammal grön trälåda. Jag tycker om enkelheten och planterade dem tätt ihop. Doften är oslagbar och fyllde hela växthuset med väldoft under julmarknaden.

 

Jag tycker mycket om den här amaryllisen som har en laxrosa färg med limefärgade bladtoppar. Den heter ’Rilona’ och finns både som snitt och lök.

Jag band små anemonbuketter med silverek och ligusterbär.

Stor cylinderformad järnkruka med vita amaryllis, tallris, gran, torkad sammetshortensia och fröställningar från höstastrar.

I den stora gamla skålen planterade  jag vita julrosor, mossa , magnoliakvistar och fröställningar av ett ogräs som jag inte kan namnet på.

I det stora gamla trätråget har jag planterat vita julrosor, silvergirlang, helgonört och silverek. Tycker det är fint att omfamna julrosen med silverfärgade bladväxter.

Önskar er en fortsatt fin vecka.

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0