LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Svettig på Elle-galan

2016-01-17 | Fest & glamour, Kläder, Personligt, Victoria Skoglund

I fredags var jag och Johan på årets stora modefest. Elle-galan är en storslagen och glittrande tillställning som hålls på Grand hotell. Jag blir lite nervös av denna gala då jag känner att jag inte är i mitt rätta element. Ni som följt mig tidigare vet att jag inte tycker om att stå på scen. Jag har egentligen inget emot kameror eller tv. Men när jag ska gå på den röda mattan i klänning vill jag inte vara med. Då blir jag nervös och vill gå hem.

Det är också därför jag ytterst sällan föreläser då jag inte tycker om att stå inför levande publik. Mitt hjärta slår hårt och jag svettas och blir röd på halsen. Men när allt är klart och vi får träffa vänner, skratta och umgås så släpper allt.

 

Victoria Skoglund Filippa Rådin

Lite skratt och champagne i Cadierbaren innan festen tillsammans med  Leila och Sveriges vackraste par Anja och Filippa.

victoria Skoglund Johan Petersen

Klänningen har jag fått låna av begåvade designern Valerie Aflalo och är en dröm i benvit spets med hög krage. Kände mig så fin tillsammans med Johan som alltid är lugn och stadig bredvid mig.

Tack Elle och Micael Bindefeld för en generös och fantastisk kväll.

Kram V.

Önskar er en skön söndag.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0