LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

St Bartelemy

2015-02-19 | Personligt, Victoria Skoglund

Hej på er

Jag befinner mig just nu på St Barth i Karibien. Ledsen att det dröjt så länge innan det har blivit något inlägg på bloggen. Jag kan tyvärr inte ladda upp några fotografier utan har fått mejla  mobilbilder till AnnaKarin på Zetas som får lägga in dem. Ni får följa med på min Instagram istället. Vi bor på ett litet familjeägt hotell strax ovanför St Jean stranden. Äter frukost på en liten terass med ljuvlig utsik

Victoria Skoglund I St Bartelemy

Vi har hyrt en liten bil, vilket är ett måste för att kunna ta sig runt på den lilla ön. Att cykla är det inte tal om. Det är extremt kuperat och de kör snabbt på vindlande vägar. Johan säger att jag måste slappna av och njuta av utsikten. Men jag måste erkänna att jag är lite rädd och bromsar i varenda backe. Det är en helt fantastiskt vacker ö! Havet är så turkost skimrande och stränderna betagande. Det blåser en mild bris hela tiden att det inte känns outhärdligt varmt. Rent, välskött och allt är jättedyrt! Det är svårt att hitta boende under deras högsäsong. Är ni sugna på att resa hit så boka hotell i god tid. Vi köpte flygstolar av Ving. Direktflyg, landade på St Martin där en taxi väntade som som tog oss till hamnen. Vidare med färja till St Barth där hyrbilen väntade. Smidig och enkel resa.

Victoria Skoglund I St Bartelemy   Victoria Skoglund I St Bartelemy

Idag ska vi åka till Shell Beach där sanden är blandad med en massa snäckskal. Här ska också solnedgången vara som vackrast.

Ledsen för bildkvaliteten, men lovar visa er bättre foton så snart jag kan ladda upp dem i bloggen.

Solvarma kramar Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0