LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Spöregn och fruntimmersfika

2015-07-15 | Öland, Victoria Skoglund

Igår vräkte regnet ner här och himlen var nästan svart hela förmiddagen. Jag passade på att bjuda in mina kära väninnor som också är på Öland på somrarna. Vi har så trevligt tillsammans. Promenerar, cyklar, dricker vin, pratar och umgås. Jag älskar verkligen mina vännninor och vi har så roligt ihop.

Oxalis

Röd triangeloxalis.

Vad passar bättre en sådan här dag om inte starkt kaffe, tända ljus och nybakad kardemummakaka.

Kardemummakaka

Många frågar om vad alla saker kommer ifrån. Det mesta av porslin och fat är från auktioner och loppisar här på Öland. Möbler är en samling arvegods och fynd på olika inköpsresor till Zetas genom åren.

Idag är det nämligen dags igen. Vi ska på auktion i Böda. Och det är bland det roligaste jag vet. Att fynda, och hitta vackra unika glas och fat.

Fruntimmersfika

Ikväll bjuder jag min vän hovfloristen Claes Carlsson på middag. Han är på Solliden och arbetar och kommer upp och hälsar på mig. Ska bli så trevligt. Tror jag ska åka och köpa rökta flundror och göra en sås med äpple och dill. Har inte riktigt bestämt dessert ännu. Men det kanske blir något enkelt som solmogna hallon med vaniljglass.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0