LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Söndag och veckoplanering

2017-01-29 | Inspiration, Victoria Skoglund, Zetas Kollektion, Zetas Trädgård

Det har varit lite glesare mellan blogginläggen..jag vet. Men just nu arbetar jag mycket med planeringen och Zetas säsongsöppning. På onsdag den 1 februari öppnar vi grinden till trädgården. Även om det bara är butiken som fylls med växter så är det mycket som måste förberedas.

Idag ska jag fylla min söndag med träning, lite matlagning och en långromenad med en väninna. Dessvärre måste nog kvällen fyllas med administrativt planeringsarbete vid datorn.

Igår när jag var och handlade i Sickla med min syster i Sickla så kvittrade fåglarna och solen värmde i ansiktet. Vad mycket ny kraft och lust man får när ljuset kommer tillbaka. När jag kom hem så letade sig solen in i sovrummet och lyste på trädormbunken gröna blad. Så fint!

På onsdag öppnar vi som sagt på Zetas och butiken fylls med vårlök, fröer, jord och krukväxter. Jag ska ta lite nya bilder imorgon.

Vi har börjat lägga in hela vårt frösortiment i webbshopen. Under helgen har ni fortfarande möjlighet att beställa hem fröpåsar fraktfritt. Jag har ju skrivit om vår luktärtskollektion tidigare och vill tipsa om ytterliggare en sort ’Franciscus Cupani’.

Den har mindre blommor en andra sorter. Men doften är starkare och ljuvlig. När jag plockar in en liten bukett under sommaren sprids doften i precis hela huset. Det är en kulturarvsort från 1600-talet och jag är lite extra svag för de här gamla sorterna. Är stolt över att den finns med i Zetas egen luktärtskollektion. Ni hittar den här.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0