LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Söndag och dahliaträdgård

2017-09-10 | Dahlia, Sommarblommor, Växter, Victoria Skoglund

Sent i fredagskväll kom jag hem från Paris. På Arlanda möttes jag av en sambo med stort plåster och bandage på huvudet. Medan jag varit bortrest hade han flyttat på en stor järnstång i trädgården och fått den i huvudet. Vilket resulterade i ett stort jack i huvudet som fick sys med flera stygn. Sådana händelser får mig alltid att tänka till på livet och hur sårbart och föränderligt det är. Jag är så tacksam för hälsan och min familj.På några sekunder kan en olycka eller sjukdom drabba oss och vi vet aldrig när det är vår tur. Därför är det så viktigt att ta vara på varje dag och njuta av allt vardagen bjuder oss.

Idag har vi tagit vara på söndagen. Vi åt lång frukost, läste tidningen och pysslade hemmavid. Jag har börjat sätta lök och flera nya sorters tulpaner har fått komma i jorden.

På eftermiddagen var vi bjudna till mamma på kåldolmar ( min favoriträtt ). Men innan dess besökte vi dahliaträdgården i Enskede. Jag har blivit så förtjust i dahlior och tycker det är en fantastisk växt som imponerar med lång blomning på hösten. Jag är nyfiken på att sätta fler nästa år och ville kolla in dem i verkligheten och se om jag kunde hitta nya favoriter. Både till Zetas sortiment och min privata trädgård.

Här kommer några bilder från dahliaträdgården. Tyvärr var de dåligt märkta så kan inte namnge dem.

Hoppas ni haft en fin söndag / Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0