LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Solberga Gård på Öland

2014-07-23 | Blandat

Igår var vi på en liten inköpsturne på Öland. Jag är förtjust i gårdsbutiker och kan åka långt för att hitta de bästa grönsakerna och råvarorna. Solberga gård som ligger vid Köpingsvik tillhör ett av mina favoritställen. Här kan man både äta, fika och köpa deras egenodlade grönsaker och även köpa med sig plantor hem.

Victoria Skoglund

Jag köpte havtornssaft, ägg, krispiga sockerärtor, sallad, potatis och hallon.

Solberga Gård-Öland 325790

Vi var lite småhungriga så vi beställde en ljuvlig gazpacho med hembakat vitlöksbröd. Vi satt under ett parasoll i skuggan och såg ut över deras örtagård.

Solberga Gård Öland

Jag brukar även göra ett stopp på väg hem till Stockholm för att fylla på med deras fina grönsaker. Som alltid en välfyllld kasse efter varje besök på Solberga gård.

Johan Petersen

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0