LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Snart vår på Zetas

2015-01-12 | Blandat, Victoria Skoglund

Visst längtar man lite nu? På Zetas har redan vårförberedelserna börjat..eller rättare sagt så började vi redan under senhösten. Det är mycket som behöver sitta rätt när säsongen sätter igång. Många undrar vad vi gör på vintern. Vår katalog ska färdigställas, växtbeställningar, schemaläggning och organisationen finslipas. Inventering och produktutveckling m,m. Jag skriver även på min tredje bok, även om det mest sker på kvällstid hemmavid.

Zetas Trädgård

Denna veckan är det Formex mässa och vi gör många inköp till butiken här. Vi kommer även att åka till Paris nästa vecka för inköp och inspiration.

Zetas Trädgård

Jag tittar mycket på bilder, läser böcker och tidningar på vintern. Jag konkretiserar inte alla ideer jag får genom de olika sociala kanalerna. Men sparar dem i mitt inre och plockar fram när rätt tillfälle ges. För mig är det viktigt att få drömma och ha visioner. Har alltid massor av tankar i mitt huvud. Tycker det är bra när dröm får mogna fram med eftertanke. Har med åren lärt mig att vara mindre spontan och mer eftertänksam.

Zetas Trädgård

Plättar i luften..en favorit bland krukväxterna!

Zetas Trädgård

Vårt cafe öppnar samtidigt som butiken och trädgården. Den 2 februari kl.10 öppnas grindarna på nytt.

Zetas Trädgård

Vi ses snart i vårsol och takdropp!

Kram V

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0