LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Snart får vi hem dahliarötter

2017-03-02 | Blandat, Dahlia, Odla i kruka, Terrassen, Victoria Skoglund

Om ett par veckor får vi hem ett litet men exklusivt sortiment av dahliarötter. Vi har en leverantör som håller mycket hög kvalitet och sort äkthet.

Vi kommer bland annat att ha den  ljuvliga storblommiga sorten ’Cafe au Lait’. Den som jag odlade i stora järnlådor förra året på terrassen. De blir mycket höga och kräver stöd. Otroligt pampiga och rikblommande. Just nu ligger rötterna i en stor korg med torvmull i ett frostfritt förråd. De ska snart plockas fram till förkultivering.

Johan och Sigge vilar i solstolarna efter ett dagsverk. Järnlådorna bakom solstolarna står ute med jord hela vintern. De är frosttåliga och det är så skönt när man slipper tömma dem på hösten. På våren tar jag bort cirka en tredjedel av jorden och förbättrar med kogödsel och kompost. Det växer så det knakar som ni ser på bilden.. Järnlådorna finns i flera storlekar och kan beställas direkt hem till dörren.

Läs mer här.

Jag tycker så mycket om den här dahlian! Hade den i stora glasvaser under hela hösten på terrassbordet.  Så elegant och storslagen!

Jag lovar hålla er uppdaterade när vi får hem leveransen med de fina dahliarötterna.

Önskar er en fin torsdag / Victoria

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0