LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Lite bilder från Bali

2018-01-14 | Resor, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Sedan många år har flera av våra krukor skapats av Jonte från Löddeköpinge Plantskola på Bali. Jag har besökt krukmakeriet för några år sedan och det var extra fint att se hur det nu har utvecklats till ett stort företag där hela familjen är delaktig.

Jag har tagit bilder med mobilen..därav den lite sämre kvaliten än vanligt.

Jonte finslipar formen på vår nya skål som kan användas både som fågelbad. Eller om man trycker ut det förpreparerade hålet i botten som planteringsskål.

Den blev verkligen jättefin! Kommer att finnas både i natur och svart.  Den nya krukan visar jag bilder på när den är helt klar.

Logistikmöte. Ja, det går åt mycket tid att göra affärer på Bali. Utan Daniel och Jontes hjälp hade jag aldrig klarat av det här. Mycket mer omständigt än vad man kan tro att köpa hem saker här.

Svettigt kontor..

 

Några av inköpen. Vackra gamla korgar som använts till kaffebönor på Indonesien. Jag tänker använda dem till lampskärmar eller som ytterkrukor.

Mina andra inköp är hemliga än så länge, men lovar visa er så snart det kommit hem till Sverige.

De ting jag köpt en större mängd av kommer naturligtvis att läggas in i E-handeln. Men en del är så unika och solitärer att de endast sälj i den fysiska butiken.

Det är regnperiod på Bali just nu..så regnrocken är alltid med på alla moppeturer. Stora dyyyra koppargrytor.

 

Vårt senaste bo i Canguu,, en trävilla med vacker veranda och hängmatta. Vi hittade det på Homeaway.com och bokade på plats. Kalapa hotel.

Yogarummets veranda..Näe..vi har inte yogat..

Kvällarna är ljumma och vindstilla. Så mysigt att sitta ute och dricka en färskpressad juice när man kommit hem och tagit en svalkande dusch.

En del kvällar färgades himlen rosa över risfälten. Så vackert!

Nu har vi packat väskorna för hemfärd. Det har varit fullt upp här så jag har inte hunnit längta hem. Men när jag tänker på sönerna, våra katter, växthuset, snödroppar och min härliga kollegor på Zetas. Ja, då suger det till i magen av hemlängtan. Jag säger hejdå för denna gången till Bali.

/ Victoria

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0