LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Sippor och växthus i Fröpanelen Tv4

2017-04-05 | Perenner, TV4, Victoria Skoglund

Fröpanelen är ett litet guldkorn, ett välkommet avbrott från mitt dagliga arbete på Zetas. Imorgonbitti är det dags igen. Micael Bindefeld, Göran Greider och jag berättar om våra bestyr och vårens planer i trädgården.

Jag kommer att berätta om mitt växthusbygge och vad jag drömmer om att plantera där. Den gröna kärnfria druvan ’Himrod’ står högst på önskelistan. Jag har sått olika sorters tomater och luktärter och är väl inte helt säker på om allt får plats därinne. Är mycket ivrig och vill liksom komma igång nu på en gång! Vårt växthus har vi köpt från Sweden Greenhouse.

Jag vill även påminna om att det är nu alla vackra sippor finns att köpa ute i handelsträdgårdarna i Sverige. Det är på våren som det går att hitta de  riktiga rariteterna. På bilden syns Svavelsippa, Anemone x lipsiensis ’Schwefelfeuer’. En underbar sort som sprider sig och bildar skimrande mattor i lundliknande miljö.

Ni hittar fler sippor här.

Vi ses genom rutan imorgonbitti. / Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0