LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Rosor och pioner

2016-06-30 | Min trädgård, Rosor

Nu är det så otroligt vackert i trädgården att jag inte vill gå in om kvällarna. Här kommer lite bilder från igår. Jag har inte så mycket tid att ge närmare beskrivningar idag, men hoppas ni finner inspiration ändå.

Trebladsspiran är en av mina vackraste perenner. Den svävar som vita fluffiga skyar över havtorn och buxbomsklot. Ni kan läsa mer om den här.

Rosen ’Katharina Zeimet’ har precis slagit ut och är ljuvlig intill stjärnflockan, perukbusken och den blå kantnepetan. Perukbusken är ett vackert utropstecken i mina rabatter.

Den enkelblommande pionen ’White Wings’… De silvriga kloten är klippta havtornsbuskar. Sorten är lågvuxen och heter ’Hikul’.

Storbladiga lammöron ’Big Ears’ kryper ut på gårdsgruset och över granittrappan. Jag klipper bort blommorna då jag tycker bladen är vackrare utan dem.

Stjärnflocka ’Hadspen Blood’.

Imorgon bitti åker jag och äldsta sonen och upplever Köpenhamn. En försenad födelsedagspresent där vi ska njuta av varandras sällskap, konst och god mat.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0