LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Reportage för Damernas värld

2014-03-10 | Blandat

Idag har jag plåtats för Damernas värld tillsammans med Micael Bindefeld. Ett reportage som handlar om vårt intresse för det gröna livet. Både jag och Micael har väldigt lika förhållningsätt till våra privata trädgårdar. Den stora skillnaden mellan oss är väl att jag gillar tagetes och Micael fullständigt hatar dem. Det blev ett härligt samtal om växter och jorden. Att vi älskar att odla, skörda och vattna..och att vi båda alltid går en runda i trädgården på morgonen innan vi åker till våra arbeten. Vi var också rörande överens om att rabarber är en mycket sexig växt!

I april kommer hans bok ’Min trädgård är en fest’ och jag har haft förmånen att få en förhandstitt och kan lova er att den kommer att bjuda på mycket vackra bilder och inspiration och ta del av hans kreativitet och odlande.

 

Det blev en dag med mycket skratt och duktiga fotografen Maria Östlin tog många fina bilder. Ni kan läsa mer i majnumret av Damernas värld.

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0