LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Reportage för chefstidningen

2015-02-04 | Blandat, Victoria Skoglund

Igår blev jag intervjuad av chefstidningen som kommer att publiceras om ett par månader. Det kommer att handla om att medverka i olika nätverk. Jag är ju med i ett kvinnligt nätverk som heter Pokerface. Kriterierna för att få vara med är att man startat minst ett bolag, eller varit Vd för minst ett mellanstort svenskt bolag. De flesta medlemmarna är starka entreprenörer som jag lärt mig mycket av på många olika sätt. Jag har tidigare varit med i olika kvinnliga nätverk, men detta är det bästa jag någonsin deltagit i. Ni får läsa mer när tidningen kommer ut.

IMG_4078

Simon Paulin heter fotografen jag plåtades för. Min duktiga vän Carina Nilsson sminkade mig. Hon har en glamorös blogg ni kan läsa här.

Victoria Skoglund

Det är många som frågar om kläderna jag har på mig i bloggen. Nu skriver jag ut det på en gång, så behöver jag inte ge så många enskilda svar efteråt. Glad är jag att ni gillar min stil!

Den gröna kappan har jag fått från min svägerska Jane. Ho har köpt den i en butik som heter Tant Grön och ligger i Vintrosa.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0