LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Räkceviche och champagne

2015-07-05 | Mat & Bak, Victoria Skoglund

Igår hade vi gäster på besök hemma i trädgården. Det var mycket varmt och vi bjöd på en fräsch lätt förrätt som serverades i skuggan av pagodkornellen. Den kan förberedas på morgonen och kan stå i kylskåpet fram till serveringen. Champagne eller en iskall öl passar bra till denna rätt.

räkceviche

Recept till 4 personer

2 dl skalade räkor

1 tärnad mango

2 salladslökar

1 halv tärnad gurka

ca, 2 dl vattenmelon

Marinad

saft av en lime

1 röd chili med kärnor

2-3 msk rapsolja

Salt & svartpeppar

Toppa med koriander

  • rosenskära
  • Smyckade brickan med vita rosenskäror.
  • rottingstolar
  • Jag dukade med blåglaserade tallrikar och grå linnehanddukar. Röd oxalis i lerkrukor.dukningstips

    Så härligt att kunna sitta ute hela kvällen i guldgul sol och i ljummen luft.

    Johan petersen

    Johan förbereder myggspiralerna. Vi har aldrig haft så mycket mygg som i år. Kanske beror på den regniga försommaren.

    japansk lönnDen japanska lönnen glittrade i solen.

    Kram V

     

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0