LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Pressvisning med Gardena och Unicef på Zetas.

2019-03-24 | Gardena, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

( Detta inlägg är ett samarbete med Gardena och Unicef. )

Jag har haft en intensiv jobbvecka, därav min tystnad här på bloggen. Som ni vet är jag ju även i år ambassadör för Gardena och i fredags bjöd vi in till pressvisning på Zetas där temat var att spara vatten. I vintras fick jag veta att Gardena har ett samarbete med Unicef som handlar om att varje droppe räknas. Jag frågade om jag fick vara delaktig i det samarbetet, då vattenbesparing ligger mig varmt om hjärtat.

I fredags inföll passande nog World Water Day som också kallas för internationella vattendagen.

Dagen är instiftad av FN och är en temadag instiftad av FN som är tänkt att sätta fokus på betydelsen av färskvatten och för att verka för ett hållbart hanterande av färskvatten.

Jag talade om vikten att spara på vatten och Charlotte som är marknadschef på Gardena visade nyheter ur deras sortiment och hur enkelt det är att kunna spara på vatten med rätt sorts redskap. Jag återkommer i ett mer utförligt blogginlägg kring dessa produkter.

På Zetas säljer vi ett kit med bevattningsmunstycke och kopplingar där tio kronor går oavkortat till Unicef för att hjälpa barn att få tillgång till rent vatten.

Igår var jag på mässan och representerade i Gardenas monter. Så roligt att få träffa flera av er som följer mig på sociala medier.

Idag ska jag plantera penser och vita narcisser i några krukor på terrassen. Storhandla, fylla tvättmaskinen och fixa födelsedagsmiddag för J som fyller år imorgon.

Önskar er en fin söndag.

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0