LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Praktmalva

2014-07-27 | Blandat

Jag vill tipsa om den perfekta blomman till sommarhuset nästa år. När vi var nere i april och öppnade upp sommarhuset sådde jag frön av praktmalva. Direkt i den stora zinkbaljan, jordförbättrad med lite kogödsel. När jag kom ner till Öland i juli så möttes jag av högresta stänglar fulla i knopp. De senaste dagarna har de slagit ut i stora rosa blommor som är otroligt vackra och somriga.

Praktmalva

Ofta har man ju bilen full med saker som ska ner till sommarhuset och inga plantor får plats. Därför blev jag så glad att sådden lyckades trots minimalt med vatten och skötsel. Praktmalvan är ettårig och tror ni kan finna frön i andra färger också.

PraktmalvaPraktmalva

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0