LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Plåtning med Ica Maxi

2014-02-25 | Blandat

Förra veckan var jag i Malmö och plåtades för Ica Maxis vårkatalog. De har ett sortiment som heter Ica Garden där jag är deras profil. Det är mitt andra år som jag får arbeta med Ica och är väldigt glad att få möjlighet att sprida mina kunskaper genom deras tidning. Jag vill såklart att fler ska upptäcka odlandets ädla konst och hur härligt det är att bruka jorden.

Här är det roliga proffsiga teamet bakom alla fina bilder. Vi är i Marcus Lawetts studio som ligger i centrala Malmö. Där har de byggt om en sommarmiljö med grus, växter och möbler.

ica-maxi-victoria-skoglund

Ica maxi kommer att ha flera fina produkter i sitt sortiment. Just de här pallkragarna är jag väldigt förtjust i. De finns i både svart och natur är 120×80. Perfekta om man vill odla grönsaker på liten yta.

ica-maxi-victoria-skoglund

Den här hylltrappan är ny och och kommer att finnas i butik från vecka 10 och kostar 499.-. Fint att sätta upp sina kryddkrukor, mårbackapelargoner och lyktor på.

ica-maxi-victoria-skoglund

Här syns duktiga sminkösen Lovisa som jag önskar lycka till i vår med sin förstfödda baby.

ica-maxi-victoria-skoglund

Ni får ha överseende med bildkvaliteten. Jag hade inte min riktiga kamera med mig så det fick bli mobilbilder.

Tack stylist Caroline, för fint samarbete tillsammans med ditt duktiga team. Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0