LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Otroligt fina glaslyktor

2014-10-10 | Blandat

Igår packade vi upp otroligt fina glaslyktor på Zetas. Eller kanske borde kalla dem glaskupor. De kommer från Danmark och är prisvärda och såå snygga! Finns i flera storlekar och modeller från 375.-. Jag ställde upp flera stycken på det gamla långa träbordet på årstidstorget.

Glaslyktor Zetas Trädgård

Kuporna satte jag på gröna patinerade plåtfat. Placerade kopparljusstakar med matta gröna ljus, och dekorerade med gröna pumpor. Det blev så fint när vi tände ljusen i det grådisiga vädret.

Glaslyktor Zetas Trädgård

Tycker det bästa med hösten är levande ljus. Dekorera bordet med vallmokapslar, nypon, löv eller vad ni nu hittar i trädgårdens skafferi. Skulle vara fint med rent vita blockljus också.

Glaslyktor Zetas Trädgård

Zetas Trädgård

Vi lägger tyvärr inte in dem i vår webbshopen då de är så ömtåliga att skicka. Det var redan en massa kross när vi fick leveransen som fick gå i soporna.

Visst blev det fint med lampborstgräsen i järnkrukorna och plättarna i luften tillsammans med allt glas?

Grönt, järn, rost och glas i en fin stillsam mix.

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0