LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Ölandsliv

2017-07-17 | Blandat, Öland, Victoria Skoglund

Vi har landat i vårt sommarhus på Öland. Bilen var full med katter, golfbag ( det är yngsta sonen som spelar ), fikonträd, gödsel, en ny lampa. Tänk att jag har alltid trott att man inte behöver ta med sig något när man har ett alldeles eget hus på Öland. Men listan är lika lång varje gång med ’komihåg’ saker som ska tas med ner.

Nu är vi iallafall här och det är så ljuvligt underbart! Och vi ska få njuta öliv två veckor tillsammans. Vi har mycket vänner som också har sommarhus i Byxelkrok så redan nu är schemat fullbokat med middagar, bouletävlingar och fikastunder. Men så härligt att få tid att umgås med alla kompisar på ett opretentiöst vis. Allt är så enkelt på sommaren.

Ett glas svalt vitt och en kantarelltoast blir en enkel fest på några minuter i kvällssolen.

Första kvällen var havet nästan blankt..inte så vanligt på Öland då det nästan alltid blåser här. Vi cyklade ner till stranden och senare ner till hamnen för ett besök hos några vänner som kommit med båt.

 

Hoppas ni har det härligt och njuter sol och bad.

/ Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0