LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nytt poddavsnitt om att samla frön och ryckningar i en näsborre

2022-08-20 | Podd, Victoria Skoglund

Nytt poddavsnitt::Sowing the seeds of loveDet är lite stressigt och hektiskt just nu. Jenny är mitt i arbetet med valet och tar det lite korkade beslutet att åka genom Stockholms innerstad i rusningstrafik – något som resulterar i att hon denna vecka är med per telefon. Jag jobbar också mycket och har fått konstiga ryckningar i näsborren..Veckans avsnitt handlar om fröer. Hur ska man tänka när man tar fröer från sommarens blommor? Vilka sorter är värda att spara och hur ska man förvara dem?Dessutom blir det blomsterkondomer, växthuseufori och ett uppsving för växternas rätt i samhället. Lyssna här.

Den här veckan är vi sponsrade av försäkringsbolaget If.

Jag har haft dem så länge jag kan minnas och båda våra katter, vårt hem och huset på Öland är försäkrade hos dem. Som tur är har vi inte behövt använda våra försäkringar särskilt ofta.

Vi har ett växthus och en ombyggd inglasad lada på Öland som ingår i den ’Stora Villaförsäkringen’. Jag vill påminna er om att anmäla eller kolla upp så att ert uterum eller växthus verkligen är ordentligt försäkrat. Har ni planer på att bygga ett växthus ingår det byggrådgivning hos If. Jag ringde dit när vi glasade in vår lada på Öland och hade frågor om att sätta in takfönster.

Vill man ha en mer täckande försäkring så vill jag tipsa om deras Stora Villa eller fritidshusförsäkring’. Om tex, trädgården eller växthuset tar skada i en storm så är de otursskyddade. Så bra och tryggt!

Läs mer om Ifs Villaförsäkring här

Nedan: Bilder från bygget av ladan på Öland & Växthuset

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0