LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nytt kök på gång

2015-03-07 | Inredning, Victoria Skoglund

Jag har ju glömt att berätta för er att vi bygger om köket hemma. Kanske är det inte så intressant för er trädgårdsmänniskor. Men har ju en del läsare som letar inspiration till hemmet. Vi har rivit ut det gamla köket som bestod av högblanka vita luckor från Ikea. Jag trivdes inte riktigt i det köket, då det var ont om beredningsytor, för liten spis, litet kylskåp m,m. Som ni vet så älskar ju jag att laga mat och baka så nu längtar jag verkligen efter det nya. Vi har diskat länge i handfatet och börjar tröttna på mikromat nu.

Vi har köpt köket från Kvänum och modellen heter Forsby med sotgrå luckor. Jag lovar visa er både före och efter bilder när det är klart. Självklart också på detaljer som kanske kan vara inspirerande för er som ska bygga nytt kök.

Kvänum kök

Nästa vecka kommer kommer det nog att se lite mer färdigt ut. Idag blir det  hemmafix med städ och tvätt. Tänk att det alltid finns tid för att plantera penseer också..

pense

Nu ska vi åka hem till mamma på middag. Det gäller att se till att bli bortbjuden när man inte kan laga mat själv.. Önskar er en fin lördag.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0