LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nytt fågelbord

2015-12-13 | Privat trädgård, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Min trädgård är ett fågelrike och jag älskar att se fåglarna på nära håll. Sådant fint skådespel att se hur de hämtar mat och söker skydd i buddlejan och pagodkornellen. Vi har ställt ett nytt fågelbord utanför vårt matbordsfönster. Nu kan vi se deras flygande konster, hur de kalasar på frön och äpplen. På eftermiddagen i skymningen brukar det vara extra mycket fåglar på besök. Tror de äter och samlar energi för att klara natten kyla.

fågelbordFågelbord

De tycker bäst om solrosfrön och hampafrön. Koltrastarna är mest förtjusta i äpplen som vi brukar lägga ut på säkra skyddade platser i trädgården. Vi har en mycket intresserad och jagande katt som kan ligga i timmar på fönsterbrädan och utstöta små gurglande jägarljud.

Fågelbord

Fågelhuset finns på Zetas. Dock inte i webbshopen, då den är för otymplig att packa och skicka. Om jag minns rätt så tror jag det kostar 1150.-. Mejla till info@zetas.se om ni är intresserade att vi ska lägga undan och slå in som julklapp.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0