LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nyinkommet på Zetas

2017-10-11 | Blandat, Inspiration, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Här kommer lite bilder på några av de nya ting som packats upp på Zetas de senaste veckorna.

Vackra enkla ljusstakar som skapar stämning i höstens rum. Eleganta och prisvärda. Mitt tips är att köpa flera och ställa på rad eller i en grupp. 125.- / st Klicka här.

Kransar med enbär och thujablad. Vackra till höstens dukningar. Stick in en linneservett i kransen och lägg på tallriken.

Trä kransen över en ljusstake som en låg ljusmanschett. Järnfaten finns i flera storlekar och är nu på kampanj. Klicka här.

Stämningsfull skyltning på Zetas. Kransen hittar ni här.

Ljusstaken hittar ni här.

Marschalldroppen skapar glittrande ljus hängandes i trädgrenar.

Ni hittar den här. Klicka här.

Löklådan är en klassiker på Zetas och vi har nu fått in ett nytt större lager av den. ( Sätt möbeltassar under för att inte få rostmärken på bordet )

Fyll den med mossa, vackra blad och nypon på hösten. Till jul brukar jag sätta vita hyacinter med små kvistar av kryptomeria. Den finns i två storlekar. Det är den större som syns på bilden. Klicka här.

Blomsterbord i skimrande koppartoner. Fint att fylla med höstens krukväxter. Det är inte hål i botten utan fungerar bäst om man ställer ner kruka med fat, Dessa bord är lämpade för inomhusbruk då de är gjorda av metall och plåt. ( ej rostskydds behandlade ) Klicka här. 

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0