LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nya köket nästan klart

2015-04-18 | Före & Efter, Inredning, Inspiration, Victoria Skoglund

Här kommer äntligen några efterfrågade bilder från vårt nya kök. Det har dröjt lite och är inte riktigt klart ännu. Det är fortfarande lister som ska målas och diskmaskinen är inte installerad och så vidare. Men vi kan laga mat.. och diska för hand är ju ganska mysigt om man har tid.

Köket kommer från Kvänum och vi var och tittade på flera kök på innan vi bestämde oss för dem. Det kom ut en otroligt duktig tjej som heter Carolina Wahlund som mätte, lyssnade och fotograferade platsen. Hon kom med helt nya ideer som tex, att sätta in ett till fönster som nu släpper in mer dagsljus. Vi flyttade över spisen till andra sidan och förlängde köket så att vi  kan se vattnet när jag bakar. Underbart!

Jag kan verkligen rekommendera att ta in en konsult som kan se köket med nya ögon!

kvänum

Jag visade Carolina bilder på kök som jag är inspirerad av. Därefter återkom hon med en ritning där vi endast gjorde små ändringar. Vi valde sotgrå handmålade luckor som levererades med grundmålade stommar och listverk. De målas ihop efter montering för att få ett mer plats byggt utseende. Den svarta fläktkåpan heter Ikaros-1. Bänkskivorna är i marmor 30mm. Porslinshon heter Franke och består av två vaskar.

kvanum-kok

Spisen är verkligen ett smycke i köket. Jag har i hela mitt vuxna liv önskat mig en Ilve spis och nu får jag äntligen laga mat och baka i denna gudomliga tingest. Kanske är det fånigt och ytligt att vara så förtjust i en spis. Men jag är verkligen kär i den ! Handtagen kallas Nostalgievred och är i brons.

mässingkran

Blandaren heter Victoria och är i matt brons.

kökshyllor

Hyllplanen har Johan satt ihop, spacklat och målat i samma färg som väggen.

Vi är så nöjda med köket och kan säga att jag tillbringat mycket tid är på sistone. jag älskar ju att baka och laga mat. Och nu har jag och ugnen äntligen börjat förstå varandra.. jag har inte bränt upp fler maräng pajer på sistone ;).

Är ni nyfikna på att se fler fina kök så rekommenderar jag ett besök till Kvänum i Sickla där proffsiga och lyhörda Carolina Wahlund arbetar.

Nu ska jag ut i trädgården och plantera gyllenlack och vårtörel.

Önskar er en trevlig helg / Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0