LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vid den här tiden på året brukar jag börja mata fåglarna. Fågelhuset måste vara påfyllt hela tiden annars sitter de på fönsterbrädan och tittar in och ser uppfordrande ut. Hackspett, nötskrika och gulsparv är några av våra flygande vänner.

Eftersom vi har två katter med stark jaktinstinkt så serveras frön och nötter på hög höjd. Ibland sitter katterna nedanför med ett gurglande ljud och släpper inte fågelhuset med blicken.

Vi har placerat frörestaurangen i närheten av pagodkornellen så att de kan gömma sig bland grenarna och få skydd från andra rovfåglar.

fagelhus

Fågelhuset är i järn och så vackert när frosten lägger sig på taket. Finns att köpa både i butiken på Zetas och i webbshopen.

fagelhus-1

Innan vi skaffade katt så slängde jag ut äpplen till koltrastarna på gräsmattan. Men jag vågar inte göra det längre då Sigge och Svante är ute på dagarna. Jag har hängt några järnringar med äpplen i träden istället och det fungerar också bra.

fagelring

Vi säljer dem i webbshopen och i butiken på Zetas. Klicka här.

Kram V

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0