LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nu har dahliorna kommit!

2018-03-16 | Dahlia, Odla i kruka, Victoria Skoglund

Nu har vi fått hem vår andra leverans av dahlior till Zetas. Jag vet inte om ni minns att jag efterfrågade sorter ni tyckte att vi skulle köpa hem. Här är några av de dahlior ni gett höga betyg och goda rekommendationer.

Det var många som beskrev att  ’Canary Fubuki’ var den vackraste av de gulblommiga dahliorna. Jag är benägen att hålla med då jag gillar de skimrande gula kronbladen som övergår i vitt ut mot topparna. Påminner om en varm glittrande sol.

En annan sort är den klassiska pompon dahlian ’Bantling’. Den här bilden tog jag i somras när jag var på besök i dahliaträdgården i Enskede. Jag blev förtjust i den vackra färgen och hittade mycket fina knölar hos vår leverantör i Holland. Klicka här.

Dahlian ’Osirium’ växer hos min mamma.  Färgen skiftar i olika violetta toner och lämplig som snitt då blommorna i blir så stora och tunga.

Hon har den i en stor svart lerkruka och den som syns på bilden är en enda planta. Med andra ord så får man mycket för pengarna… Klicka här för att köpa ’Osirium’.

I Zetas E-handel hittar ni många av de sorter ni lämnat önskemål om att få köpa. Klicka här.

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0