LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Musta dina äpplen hos oss!

2018-10-02 | Handelsträdgården

Det varma vädret har verkligen varit gynnsamt för äppelträden i år. Många är vi som har fått mycket frukt och kanske står i valet och kvalet vad man ska göra med härligheten. Njut av klassiker som äppelpaj med kanel och vaniljsås, gröt med äppelmos eller varför inte musta dina äpplen så kan du njuta av dem långt i på hösten och vintern.

Äppelmusteri - musta dina äpplen hos oss på Zetas Trädgård

Den 6-7:e oktober under vår höstmarknad, mellan kl. 10-17, har vi ett musteri på plats här på Zetas Trädgård i Segeltorp. Så ta med dina äpplen och få dem mustade på plats här. Ta med dig minst tre matkassar av papper med äpplen vilket ger ca 10-15 liter must. Tänker man kg äpplen blir det ca hälften must, försök undvika de mjöligaste äpplena, de brukar inte bli så bra. Ta med egna kärl att förvara musten i.

Du betalar endast 10 kr per liter must. En perfekt måltidsdryck eller en uppskattad gå bort-present med äpplen från din egna trädgård!

Varmt välkomna!

P.S. Här kan du läsa mer om Zetas höstmarknad!

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0