LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Min mamma gästar Zetas på lördag

2019-08-28 | Lökar

På lördag den 31 augusti mellan klockan 11-15 finns min mamma Gunborg på Zetas i butiken. Hon är expert på lökar och ni ska verkligen passa på att få råd och kompositionsförslag. Hon är ett levande uppslagsverk när det gäller lökar, men också trädgårdsmästare. Passa på och få personliga tips och råd av henne! 

Imorgon får vi in andra leveransen lök från Holland och hyllor och bord är sprängfyllda med spännande sorter och nyheter.

Här kommer lite bilder som jag tog i mammas trädgård i våras:

På bilden syns den klassiska och bra återkommande tulpanen ’Princess Irene. Klicka här. 

Fantastiskt eleganta mörkt röda tulpanen ’Nachtwacht’ tillsammans med korallrosa hyacinter. Överdådigt vackert!  Klicka här. 

En mycket fin och bra återkommande tulpan Apricot Delight’. Alla som köper den skickar bilder till mig när den blommar och berättar hur fin den är. Tror inte det finns någon tulpan som får så otroligt mycket beröm för sin skönhet som den. Vi får hem lökar imorgon den 29 augusti. Klicka här. 

Passa på nu på lördag att få goda råd av min mamma. Och glöm inte att köpa Tricogarden som skyddar spirande knoppar i vår mot hungriga rådjur och harar. Ett medel som verkligen fungerar och är en billig investering! Klicka här. 

/ Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0