LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Microdripsystem i köksträdgården

2018-06-04 | Gardena, Köksträdgården, Min trädgård, Victoria Skoglund

Det är en ovanligt varm och torr försommar. Jag har nog aldrig vattnat så mycket någonsin. Det är tur att vi har en sjö att hämta vatten ifrån. Vår borrad brunn hade sinat på nolltid. Igår hjälpte Johan mig att koppla ihop det vattenbesparande  Microdripsystemet från Gardena med smart Water control. Genom den kan jag reglera spridarnas vattenflöde via appen i mobilen.  Det har vuxit dåligt och beror troligtvis på att de inte fått den mängd vatten de behöver. Men nu är det åtgärdat och i varje hörna finns nu en reglerbar droppspridare .  Läs mer här. 

Igår kväll satte jag timern på 30 minuter och lagade mat under tiden spenaten, sockerärtorna, silverlöken och ruccolan fick vatten. Inget släpande ner med vattenslangen. Bara trycka på en knapp. Så enkelt och tidsbesparande.

Jag vattnar oftast trädgården tidig morgon eller på kvällen för att minska avdunstning och slöseri på vatten.

Vi har även installerat ett microdrip system i växthuset. Jag ska visa er bilder därifrån vid ett annat tillfälle.

Det finns även ett supersmart Micro-Drip- System för krukor på terrassen som enkelt kopplas till kranen med hjälp av en slang. Prisvärt alternativ om ni ska resa bort i sommar och ingen kan hjälpa dig med vattningen.

Det torkar snabbt ut i värmen och vid extra mycket vattning så kräver växter i kruka mer gödsel. Jag gödslar mina krukor på terrassen med Zetas eget flytande gödsel. 

Läs mer om Microdripsystemet för balkong och terrass här. 

Detta är ett betalt inlägg och samarbete med Gardena Sverige. 

/ Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0