LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Maldiverna

2016-02-29 | Kläder, Resor, Victoria Skoglund

Nu har vi landat i paradiset. Kilometerlånga stränder och kristallklart vatten. Min yngsta son och min mamma och hennes man är med. Vi njuter av snorkling, salta bad och hängmatteliv. Så underbart att få vara tillsammans. Äta långa frukostar, läsa böcker och bara vara.

Johan petersen

Det är varmt här och solen är otroligt stark. Johan tål solen bättre än mig, men skyddar sig ändå med kläder när solen står som högst. Jag ligger i skuggan och vågar mig knappt ut i solen trots hög solskyddsfaktor.

Maldiverna Kuredo hotel

Vi bor på en relativt stor ö, cirka 40 minuter med sjöflyg från den stora flygplatsen i Male. Dessa sjövillor på pålar är så häftiga. Vi bor i en liten bungalow på stranden som är så mysig med utomhusdusch under palmblad.

Vintage by Fe Victoria Skoglund

Kvällarna är ljumma och det är så otroligt härligt att slippa tjocka tröjor. Tunna klänningar och saronger är det enda som behövs här.

Omlottklänningen kommer från Vintage by Fe.

Jag har haft problem med att ladda upp bilder, därför är det lite sparsamt idag. Hoppas det blir bättre snart så ni får hänga med en stund i vårt paradis.

Soliga kramar Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0