LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Luktärtor till en vän

2014-09-21 | Blandat

Jag vaknar ofta tidigt på morgnarna, även på helgerna. Älskar att sätta på mig mjukisbxor och tjocktröja för att smyga ut i trädgården. Dessa mystiska morgnar i september har varit helt magiska. Igår var det helt stilla och det knastrande ljudet av mina steg på gruset blev nästan som ett eko över sjön.

Victoria Skoglund

Precis innan dimman lättar så är ljuset svårt att beskriva. Vattendroppar ligger i spindelvävens mästerverk. Naturen och dess djur slutar aldrig att faschinera mig.

Norsk skogskatt

Vår Sigge njuter på sin solsäng. Han följer varje steg jag tar och blir så lycklig när vi möts i köksträdgården på morgonkvisten.

Victoria Skoglund

Jag är så otroligt tacksam att få bo nära vatten. Det skänker mig ro och tillförsikt. Naturen bjuder mig liv och kraft. Nu blir jag kanske lite djup och flummig, men för mig är det så viktigt att ta vara på vardagen som många tar alldeles för givet. Det finns orsaker till att jag ibland fördjupar mig i livets anslag, men det ska jag berätta mer om vid ett annat tillfälle.

Luktärt

Jag plockade in en bukett doftande purpurvioletta luktärtor. En fin vän fyllde år igår och jag ville att han skulle få något från min jord, från min trädgård.

Luktärt

Morgonens dagg ligger som ett pärlhalsband över luktärtens stjälkar.

Victoria skoglund

Starkt kaffe, yoghurt med honung och bär intages i solens första trevande strålar till en bukett väldoft. Önskar er alla en skön söndag. Kram V

 

 

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0